Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Puszysta pasta serowa

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ementaler 20 dkg
masło 4-5 łyżek
ugotowane żółtka 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Puszysta pasta serowa

Ser zetrzeć na jak najdrobniejszych oczkach, dodać roztarte żółtko, masło i musztardę. Ucierać na puszystą masę. Przed podaniem lekko schłodzić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

alaaa 12.04.2011 19:20
super szybko i smacznie
Barbara55 21.03.2011 15:20
na kanapki jak znalazł
kielcok1 24.02.2011 16:28
bardzo fajne składniki, pasta prosta i smaczna
Karolcia12 17.09.2010 22:12
dobre:)
marta639 17.09.2010 16:47
Trzeba spróbować.
Ela20 22.05.2010 11:13
Ta pasta tez wygląda na apetyczną :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak