Sposób przygotowania

Z bułek ściąć wierzch i wydrążyć miąższ. Od środka kajzerki skropić mlekiem i posmarować masłem. Pomidora pokroić na plasterki. Do każdej bułki włożyć plasterek pomidora i wbić jajko. Do smaku posypać solą i pieprzem oraz odrobiną bułki tartej. Zapiekać w piekarniku, aż jajka się zetną.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    super
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    świetny pomysł na sniadanko:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !