Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zawijasy marszałkowskie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

20 plastrów szynki
cebula
1 gotowana marchewka
50 g oliwek
50 g żółtego sera
keczup
pomidory 2 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Zawijasy marszałkowskie

Warzywa myjemy, osuszamy papierowym ręcznikiem. Następnie kroimy w kostkę cebulę, ugotowaną marchewkę, pomidory, żółty ser. Każdy plasterek szynki to jeden zawijas, który nadziewamy kawałkami warzyw, oliwek, kawałkami żółtego sera i keczupem. Po przygotowaniu odstawić na 2 godziny do lodówki. Podawać z sokiem pomarańczowym

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewelinapac 21.09.2010 07:57
rewelacyjny przepis
iwona332 17.09.2010 22:14
super
ewelinapac 13.08.2010 08:19
Swietny pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak