Sposób przygotowania

Składniki:
główka kapusty
pęczek koperku
sól,pieprz
2 pomarańcze
3 łyżki oleju
łyżeczka soku z cytryny
Przygotowanie:
Kapustę poszatkuj osól,odstaw na 15 min.Pomarańcza podziel na cząstki.Wymieszaj z kapustą i posiekanym koperkiem.Skrop olejem i sokiem z cytryny.Podawać w połówkach pomarańcz.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawy pomysł na podanie szczególnie na imprezkę
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Maryś1

    oryginalna
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    strasznie dziwny przepis, ciekawa jestem jak smakuje:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika192

    uwielbiam pomarańcze
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Tylko taką robić.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !