Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kraszanka

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ziemniaki obrane 1 kg
boczek 10 dkg
cebula biała 1

Przepis i sposób przygotowania na: Kraszanka

Obrane ziemniaki i cebulę pokroić w plastry i włożyć na patelnię z podsmażonym, drobno posiekanym boczkiem. Przyprawić solą, pieprzem i zielem angielskim i dusić pod przykryciem. Podawać z kiszonym ogórkiem lub surówką z warzyw

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bercik1 17.11.2011 23:01
Pomysł ciekawy.
Margo1 13.06.2011 04:17
fajny pomysł
szajba2 26.04.2011 15:55
a my kraszanki robimy z jajek
Barbara55 20.03.2011 16:51
bardzo fajne
Mariolka1 23.02.2011 23:47
pyszności
kielcok1 23.02.2011 15:29
fajne danie ziemniaczane
rakow2
rakow2 18.12.2010 13:32
lepsze niż kaszanka?
ewelinapac 03.12.2010 15:29
ciekawy pomysł
berys18 20.11.2010 17:03
niezłe
banditka 06.09.2010 09:24
hmm proste i moze być smaczne
tomcio 16.08.2010 11:44
fajne
elwal
elwal 06.07.2010 17:24
Robię podobną potrawę :)
Mariposas 10.05.2010 12:52
Ciekawy przepis i prosty ( zrobię dziś na kolacyjkę)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak