Sposób przygotowania

Łopatkę natrzeć solą,naszpikować gożdzikami i posmarować olejem.Piec w piekarniku nagrzanym na 200 st około 1 h.Miód połączyć z cukrem i przyprawą maggi posmarować pieczeń,obłożyć ananasami i piec jeszcze kolejne 10-15 min.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pycha,uwielbiamtakie smaki :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    muszę spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Betka

    mmm smaczna;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    lubię takie mięsa :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !