Sposób przygotowania

Mięso ryby oczyścić z ości i skóry. Następnie zmiksować z resztą składników. Koniecznie schłodzić przed podaniem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    ubogo w te składniki....może chociaż trochę zieleniny?
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Pyzo prawdopodobnie Ala podała więcej składników, ponieważ napisała, że mięso mieszamy z resztą składników, ale czasami niestety nie wszystkie pokazują się w Składnikach :(
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Polecam ten przepis.
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    pasikonika jeszcze nie jadłem
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    to jest pasta z ryby czy z pasikonika?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !