Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta Pasikonika

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez 2 łyżki
makrela wędzona 20 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: pasta Pasikonika

Mięso ryby oczyścić z ości i skóry. Następnie zmiksować z resztą składników. Koniecznie schłodzić przed podaniem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Barbara55 19.03.2011 15:38
to jest pasta z ryby czy z pasikonika?
kielcok1 22.02.2011 15:51
pasikonika jeszcze nie jadłem
marta639 17.09.2010 16:44
Polecam ten przepis.
IlonaAlbertos 30.05.2010 19:20
Pyzo prawdopodobnie Ala podała więcej składników, ponieważ napisała, że mięso mieszamy z resztą składników, ale czasami niestety nie wszystkie pokazują się w Składnikach :(
SmacznaPyza 29.05.2010 13:59
ubogo w te składniki....może chociaż trochę zieleniny?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak