Sposób przygotowania

Z cykorii wyciąć gorzkie głąby, liście pokroić na paseczki szerokości około 1-2cm, łososia pokroić na nieduże kawałki. Jabłka pokroić na ćwiartki i usunąć gniazda nasienne, pokroić na plasterki. Jogurt wymieszać z serkiem, doprawić do smaku solą, pieprzem, sokiem z cytryny i tymiankiem. Cykorię, rybę i jabłka wymieszać z sosem, odstawić na 15 minut, aby smaki się przegryzły.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawe połączenie składników.
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawe połączenie składników.
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    extra połączenie, uwielbiam wszystkie zaproponowane składniki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mmm pyszna;]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !