Sposób przygotowania

Z mąki, mąki razowej, soli i około 150ml ciepłej wody wyrobić ciasto, pod koniec wyrabiania dodać oliwę i parmezan, przyprawić do smaku pieprzem. Odstawić na pół godziny. Ciasto cienko rozwałkować i pokroić na kwadraty 4cmx4cm. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor. Jeszcze gorące posypywać startym drobno serem gouda i pokruszonym serem pleśniowym.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    mega serowe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    etka

    wow, mozna zrobic krakersy samemu !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !