Sposób przygotowania

Mąkę ziemniaczaną rozpuścić w zimnym mleku, podgrzewając dodawać stopniowo kawę i cukier. Doprowadzić do wrzenia i gotować jeszcze przez 2-3min. Dodać startą czekoladę, dokładnie wymieszać. Przełożyć do pucharków i schłodzić. Podawać z bitą śmietaną.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !