Sposób przygotowania

Karczochy najlepsze są w maju i w październiku. Wybierać należy niezbyt twarde i bardzo wyrosłe w górę. Gotujemy je tak samo jak szparagi jednak troszkę dłużej. Po wyjęciu z wody osączyć dobrze, obrać włokna u spodu będące i podać z rozgrzanym masłem. Możemy je skosztować również na zimno podając do nich ocet i oliwę.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    Najprostsze sposoby, czasem sa najlepsze, tak jest chyba w tym przypadku
  • 3
    original
    Opublikowano

    rakow2

    skopiowane
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    to chyba nie jest jadalne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    dziwne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    jeszcze nie jad
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !