Sposób przygotowania

WYKONANIE:
BIAŁKA UBIĆ Z CUKREM, DODAWAĆ ŻÓŁTKA, NASTĘPNIE DODAĆ OBIE MĄKI WYMIESZANE Z PROSZKIEM DO PIECZENIA I KAKAO.CIASTO WYLAĆ NA BLACHĘ, PIEC OK.30 MINUT W TEMPERATURZE 200 STOPNI.NA WYSTUDZONY BISZKOPT UKŁADAMY PRZECIĘTE WZDŁUŻ BANANY, NA NIE WYLEWAMY ROZPUSZCZONE Z MASŁEM I WYSTUDZONE CZEKOLADY. UBIJAMY ŚMIETANĘ Z CUKREM WANILIOWYM, DODAJEMY ROZPUSZCZONĄ W WODZIE ŻELATYNĘ, GDY SIĘ JUŻ UBIJE WYKŁADAMY JĄ NA WIERZCH CIASTA I POSYPUJEMY STARTĄ CZEKOLADĄ.

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !