Sposób przygotowania

dokładnie mieszamy jajka ,z wodą i solą .stopniowo dodajemy mąkę i rum .Ciasto starannie wyrabiamy i cieniutkim strumieniem wlewamy do gorącego oleju ,smażymy na jasnozłoty kolor ,wyjmujemy łyżką cedzakową .podajemy jako dodatek do zup.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Kluski z rumem - ciekawe,ciekawe.....
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Bardzo ciekawe,jeszcze nie jadłam:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę spróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    fajniutkie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    smaczne :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ten rum mnie zaskoczył
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    fajne, zjesz takich kluseczek i wesoło ci się robi....hihi....
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    bardzo ciekawa propozycja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !