Sposób przygotowania

Z podanych składników zagniatamy wolne ciasto jak na pierogi ,wałkujemy dośc grubo ,kroimy w romby .ciasteczka układamy na suczej blasze i pieczemy w temperaturze 170*C na jasnozłoty kolor.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Już kiedyś słyszałam o takich ciastkach - dobrze,że dodałaś przepis:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    coś innego...
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Też takie robię
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    rewelacyjne i wcale nie czuć skwarek
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    ciekawie się zapowiada
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Mniam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Mniam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    moje smaki z dzieciństwa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !