Sposób przygotowania

Ser żółty wkładamy do garnka z wodą i gotujemy, aż będzie miękki ok 60-90 min. Gotowy ser rozwałkowujemy na folii. Na rozwałkowany ser nakładamy plasterki szynki jeden obok drugiego, a następnie ogórka kiszonego. Zwijamy jak roladę i wkładamy do lodówki na 12 godzin. Gotową roladę kroimy w plasterki i podajemy jako przystawkę. Smacznego !!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Bardzo je lubię :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Agnieszka191

    Lubie takie jedzonko
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    prosto i szybko....pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    na pewno wygląda bardzo efektownie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !