Sposób przygotowania

Z mąki,śmietany, żółtek i masła wyrobić ciasto. Włożyć do lodówki,a w tym czasie ubić białka z cukrem pudrem,dodać zmielone lub potłuczone orzechy-w zależności,czy chcemy je czuć pod zębami czy nie. Ciasto rozwałkować na ok 0,5 cm, wykrawać kwadraciki, wkładać do środka krem z orzechów i spinać w rożki. Piec na rumiano w 180 stopniach.Pyszne i kruche.Posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 4
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Są super
  • 2
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    kuszące :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    kuszące :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    polly66

    za włoskimi nie przepadam ale z każdym innym nadzieniem oczywiście;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    bardzo smaczn```e
  • 0
    original
    Opublikowano

    edyta44

    bardzo smaczn```e
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    aż sie proszą o zjedzenie:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    rewelacja, polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    madi356

    pychotka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    smacznie wyglądają :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa12

    to jest smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    mniammm...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    wyglądają zachęcająco

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !