Sposób przygotowania

Herbatniki zmielić blenderem ze sklarowanym masłem i rozpuszczoną czekoladą, wyłożyć nimi formę i schłodzić. Galaretki rozpuścić w 2 szklankach wrzątku, przestudzić, wymieszać z serkami i cukrem waniliowym, dodać wydrylowane i przekrojone na połówki wiśnie. Masę serową wyłożyć na herbatniki i odstawić do stężenia.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    na czasie. Wypróbuję na pewno :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    ciekawe :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    świetny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !