Sposób przygotowania

Mięso pokroić na kawałki. Mięso musi być zabejcowane. Mięso włożyć do miski porcelanowej, skropić octem najlepiej winnym, obłożyć plasterkami cebuli, posiekanym czosnkiem, dodać przyprawy. Po kilku godzinach przemieszać. Na drugi dzień gdy mięso skruszeje i nabierze aromatu, nabijamy kawałki mięsa i cebuli na szpadki. Najlepiej smakuje z rusztu opalanego węglem drzewnym, ale można piec na patelni.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Ciekawe :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Bartolomeo

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    rakow2

    kto nie lubi ten baran
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    bardzo dobrze
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    niedługo grillowanie, przyda się
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    tylko teraz dorwać jakiegoś barana
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię to
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię to
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !