Sposób przygotowania

Galaretkę rozpuścić w 200 mll gorącej wody .Ostudzić . Zostawić aż zacznie krzepnąć . Taką krzepnącą galaretkę zmiksować z serkami . Wylać w prostokątne naczynie i wstawić do lodówki do zastygnięcia .Potem wyjąć z pojemnika i pokroić w kostkę .
Podawać w szklanych pucharkach udekorowane kawałkami kiwi .

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Jakie to musi być smaczne:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    annamariakowalczyk3

    palce lizać/
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajnie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    super deserek a ta żabka jaka śliczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    zielono mi ,,ale smacznie
  • 4
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo dobre,też to robię
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Szybko znika z pucharków:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !