Sposób przygotowania

Galaretkę rozpuścić w 200 mll gorącej wody .Ostudzić . Zostawić aż zacznie krzepnąć . Taką krzepnącą galaretkę zmiksować ( nie dokładnie – tak by pozostały kawałeczki galaretki ) z serkami . Wylać w prostokątne naczynie i wstawić do lodówki do zastygnięcia .Potem wyjąć z pojemnika i pokroić w kostkę .
Podawać w szklanych pucharkach udekorowane kawałkami białej i czarnej czekolady .
Można dodatkowo dać kandyzowane wiśnie ( lub odsączone wiśnie z kompotu )

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewa99

    Smakowicie wygląda :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pychotka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    superowa mgiełka :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !