Sposób przygotowania

Wzdłuż schabu zrobić nacięcie cienkim nożem, następnie ciasno wcisnąć do środka suszone śliwki. Otwory na końcach zamknąć wykałaczkami. Całość zalać marynatą do mięsa i zostawić na 2-3 godz. Następnie włożyć do rękawa do pieczenia i upiec w piekarniku ok 1 godz. Smaczny na ciepło i na zimno.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    remprzem

    Pychotka:) Dobrze jak marynata jest winna wtedy ma przepyszny aromat
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bartolomeo

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Bartolomeo

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Bartolomeo

    super
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    zawsze pyszny schabik
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    warto wypróbowac
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolajka

    mniam mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    wygląda super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pięknie podane, super
  • 0
    original
    Opublikowano

    rybka

    pycha!
  • 3
    original
    Opublikowano

    rakow2

    bardzo dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo eleganckie.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    dasada1

    pyszne mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    dasada1

    pyszne mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    dasada1

    pyszne mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    moj przysmak!
  • 2
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    pycha!
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    schab ze śliwką dobry a bez śliwki jeszcze lepszy
  • 1
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    moj ulubiony
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    ja też lubię!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    tez robię taki
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    coś konkretnego na ząb
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    dokładnie tak robię i ja
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pyszny tez taki robie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    bardzo apetyczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !