Sposób przygotowania

łopatke udko podgardle ugotowac na koniec dodac wątróbke i gotowac jeszcze 10 min cebule pokroic i zeszklic wszystko zmielic 4 razy kajzerki namoczyc w wywarze z mięsa i odcisnąc również zmielic wszystko wymieszac dodac jajka kucharka i pieprz do smaku wyłożyc na blache i piec 2 godziny

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    polecam!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    switny pomysl
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    pasztet wygląda ślicznie! na pewno jest równie dobry:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika192

    fajny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewa19a

    muszę spróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    miki47

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    MC_S

    najlepszy. :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Czyki

    Pyszny musi być ten Twój pasztecik:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !