Sposób przygotowania

Miksujemy w mikserze seler, cebulę z jabłkiem. Do wysmarowanej olejem, żaroodpornej formy wkładamy zmieszane z jabłkami starte warzywa i przykrywamy je płatami ze śledzi, dodajemy dwie krople octu, a potem wszystko mieszamy. Odstawiamy na godzinę do lodówki. Podajemy na półmisku, można również podawać ze śmietaną.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Uwielbiam śledzie w kazdej postaci.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Ciekawe zestawienie i przecier i śmietana...u mnie zwykle jest albo jedno albo drugie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    wygląda świetnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !