Sposób przygotowania

Galaretki przygotować wg przepisu na opakowaniu wylać do miski i odstawić do stężenia. Zimną kremówkę ubić na sztywno dodać cukier puder i śmietan fix, wyłożyć na galaretce. Udekorować świeżymi truskawkami.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Lubię
  • 6
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    madi356

    apetycznie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    Pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    pycha!!!!!!!!!!!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Allice

    pychotka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pycha i pięknie się prezentuje
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    anoosia

    pyyycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszniutki deserek
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !