Sposób przygotowania

boczek z mięsem zalać wodą i gotować 60 minut kapustę gotować 4 l wrzącej wody przez 5 minut odcedzić schłodzić w zimnej wodzie kapustę wraz z parówkami dodać do mięsa i gotować jeszcze 30 minut mięso i parówki rozłożyć na talerzach kapustę drobno posiekać wymieszać doprawić do smaku i dodać mięso

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    bardzo interesujący przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam kocham kapustę w każdej postaci
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam kocham kapustę w każdej postaci
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !