Sposób przygotowania

z papryk wycinamy gniazdo nasienne mięso wymieszujemy z ryżem cebulą czosnkiem dodajemy pieprz i kucharka do smaku następnie nadziewamy papryki układamy w naczyniu żaroodpornym podlewamy wodą i dusimy w piekarniku do 1.5 godz wyciągamy i zaprawiamy sos dodając koncentrat i śmietanę wymieszaną z mąką i wodą zagotowujemy

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    mmmm
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika192

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    Pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jagódka77

    uwielbiam faszerowaną paprykę jest pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !