Sposób przygotowania

Krok 1 / 7

Na wstępie należy zamarynować mięso. Kostkę bulionową należy rozpuścić w gorącej wodzie i poczekać chwilkę aby lekko przestygła.Z 10 ml oliwy wymieszać czosnek, paprykę i pierz. Bulion i oliwę z przyprawami przelać do mięsa i odstawić. Przed samy smażeniem dodać drobno pokrojoną jedną cebulę szalotką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    msmors

    bardzo smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Janina

    Bardzo smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Narobiłaś mi apetytu - a wyglądają znakomicie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    leonowie

    bardzo fajne zdjęcie:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    takie domowe to bym zjadł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zielonamorelka

    fanie popieram propagowanie robienia domowych fast foodów.chociaż ja wybieram razowe bułki i nie używam kostek bulionowych no i mięso daję drobiowe wtedy są takie 100%dietetyczne jak lubię ale te na pewno bardziej smakiem przypominają te restauracyjne
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Takie domowe wg mnie są najlepsze.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !