Sposób przygotowania

Śledzie pokroić w słupki ( jeśli są solone z beczki to uprzednio wymoczyć by nie były za słone ). Ogórki konserwowe pociąć w cienkie paseczki, a cebule w cienkie piórka ( lekko ją zgnieść by zmiękła ). Natkę pietruszki drobno usiekać . Wymieszać wszystkie składniki razem . Zrobić sos z ketchupu, oliwy , musztardy i czosnku . Polać śledzie . Zamieszać . Doprawić pieprzem i cukrem do smaku . Zostawić by się ,, przegryzły „ .

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    Uwielbiam śledzie pod każdą postacią.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !