Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczeń z boczku

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ząbek czosnku 4
przyprawa uniwersalna Kucharek 2 łyżki
mleko szklanka
natka pietruszki
sól
boczek 2 chudy

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczeń z boczku

Boczek zemleć w maszynce. Czosnek obrać i rozetrzeć z wegetą, dodać do zmielonego boczku, wlać mleko, doprawić solą, pieprzem posypać posiekaną natką pietruszki i wyrobić na jednolitą masę. Do wąskiej blaszki włożyć masę mięsną, szcelnie zawinąć w folię aluminiową. Piec około półtorej godziny

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MagdaXXX 22.06.2013 17:42
fajny przepis
mamusia1 23.09.2010 16:04
spróbuję na pewno, może w niedzielę!
Łucja1 21.09.2010 17:31
ciekawy ten boczuś!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak