Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

udka w pikantnej posypce

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

udka kurczaka 1 kilogram
czosnek 1-2 zabki
Przyprawa do kurczaka pikantna Prymat 1 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: udka w pikantnej posypce

udka pluczemy i wycieramy papierowym recznikiem.Nacieramy przekrojonym zabkiem czosnku i obficie posypujemy przyprawa.Odstawiamy na chwile,po czym wkladamy do woreczka i pieczemy okolo 1 godziny w temp.200 stopni.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

czekoladka_m 15.01.2012 18:15
Ale rarytasy
Iwusia 28.02.2011 22:40
pycha :)
Goya 13.01.2011 23:43
mniam
pioge7 01.01.2011 08:57
super
Misiek1 16.08.2010 09:17
Pysznie brzmi...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak