Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z brokułów z ciecierzycą i bryndzą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

brokuły 1 szt.
ciecierzyca 1 puszka
pomidory 2-3 szt.
bryndza 100 gramów
sól do smaku
pieprz do smaku
oliwa 3-4 łyżki
ocet balsamiczny 2-3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z brokułów z ciecierzycą i bryndzą

Brokuły ugotować i podzielić na różyczki. Ciecierzycę odsączyć z zalewy, dodać do brokułów. Dodać pokrojone na ósemki pomidory i pokruszoną bryndzę. Doprawić do smaku oliwą, octem balsamicznym, solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Betka 21.12.2012 00:20
rewelacyjna;)
IlonaAlbertos 04.06.2011 19:34
fajna sałatka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak