Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Salsa z żółtych pomidorów

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żółte pomidory 1/2 kg
cebula 1 szt.
czosnek 1 ząbek
sól do smaku
pieprz do smaku
serek naturalny homogenizowany 2-3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Salsa z żółtych pomidorów

Pomidory sparzyć i obrać ze skórki. Pokroić w drobną kosteczkę. Dodać posiekaną cebulę i zmiażdżony czosnek. Dodać serek i doprawić do smaku bazylią, solą i pieprzem. Podawać z krakersami lub kawałkami świeżych warzyw.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

etka 18.10.2010 11:29
bardzo ciekawy przepis.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak