Sposób przygotowania

Rybe kroimy na kawalki - taka duza kostke np 4 cm na 4 cm , skrapiamy sokiem z cytryny , troszke solimy i posypujemy przyprawa do ryb , Wstawiamy do lodowki na 1 godz . Papryke tez kroimy w duza kostke jak rybe , cebule kroimy w talarki . Na mokre patyczki na szaszlyka nakladamy na przemian , ryba - papryka , , pieczarka ,cebula itd do wyczerpania skladnikow . Kladziemy na grila ,smarujemy oliwą , przekrecamy szaszlyki aby sie pieknie zrumienily 10 - 15 minut .

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    musze zrobić
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    madzialena19

    smaczne szaszłyki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    oryginalny pomysł;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !