Sposób przygotowania

1. Przyrządzić kaszkę kus-kus zgodnie z przepisem na opakowaniu, ostudzić.
2. Piersi z kurczaka pokroić e drobne kawałeczki i wysmażyć z przykrawa Prymat do kurczaka.
3. Dodać puszkę kiełek fasolki MUNG, ogórek konserwowy w kostkę, cebule czerwoną w kostkę,
4. 4. Wszystko wymieszać z majonezem, doprawić chili i pieprzem.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    szkoda kurczaka
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    kurczaka lubię, kiełki i kaszkę wręcz przeciwnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !