Sposób przygotowania

Musztardę wymieszać z miodem wielokwiatowym. Gdy osiągniemy jednolitą konsystencję dodajemy posiekany drobniutko koperek. Ten sos bardzo fajnie komponuje się ze smakiem ryby. Ja robię go czasami do szczupaka.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Fajny sosik :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    mmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    mmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super sosik
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    takie proste przepisy są czasem o wiele smaczniejsze niż takie udziwnione... oto tego przykład...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !