Sposób przygotowania

Kromki chleba nie mogą być zbyt cienkie, moje miały ok.1,5cm. Przy pomocy pędzelka kuchennego posmarować je lekko olejem słonecznikowy i opiec mocno albo w tosterze albo na blasze w rozgrzanym piekarniku. Pomidory umyć, pokroić w plastry. Pestki dyni podprażyć na suchej patelni przez kilka chwil aż zaczną puchnąć i \"strzelać\". Na opieczonych kromkach układać pomidory, oprószyć solą, świeżo mielonym pieprzem. Posypać pestkami dyni i skropić olejem z pestek dyni. Podawać od razu.

Komentarze

  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    ładnie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    zrobię coś podobnego bo bardzo smakowicie to wygląda
  • 2
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Pyszne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    ana00

    Szybkie,proste i smaczne!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !