Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa na ciepło

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola szparagowa 1/2 kg
masło 2 łyzki
sól
Bułka tarta klasyczna Prymat 1 łyzka

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa na ciepło

Fasolę gotować w osolonej wodzie do miękkości. Masło rozpuścić na patelni i dodać łyżkę bułki tartej. Fasolkę odcedzić i polać masełkiem z bułka tartą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pigila
pigila 01.07.2011 16:52
super
Iwusia 26.04.2011 23:15
ojj tak, pycha :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak