Sposób przygotowania

Wszystkie warzywa umyć, osączyć. Pomidory sparzyć i obrać ze skórki, pokroić w dużą kostkę. Ogórka obrać ze skórki, pokroić w pół albo ćwierć plasterki. Rzodkiewki pokroić w półplasterki. Wszystkie pokrojone warzywa wymieszać w misce, dodać olej i ocet, oprószyć solą i pieprzem, ponownie wymieszać. Na koniec dodać szczypiorek. Podawać schłodzone.

Komentarze

  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Prosta i smaczna...takie lubię!!! :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    zdrowo i smacznie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    prosta i smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    fajna
  • 4
    original
    Opublikowano

    plocia

    takie sałatki są najlepsze
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    faktycznie prosta :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pyszna
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    lubię takie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !