Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki czosnkowe :

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

12 średniej wielkości kapelusze pieczarek,3 łyżki masła,3 pokrojone w plasterki ząbki czosnku

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki czosnkowe :

Na patelni rozgrzać masło .Na gorące włożyć czosnek i chwilę smażyć mieszając , odsunąć na bok czosnek i włożyć pieczarki -smażyć na rumiano .
Podawać na gorąco jako dodatek do mięs lub same z ziemniakami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

norweska20 21.02.2014 08:44
takie połączenie mi odpowiada
aeksandra 02.12.2010 09:47
z chęcią wypróbuję;)
Marcela 22.09.2010 19:58
bardzo pomysłowe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak