Sposób przygotowania

Składniki na naleśniki miksujemy razem z olejem, smażymy na suchej patelni (naleśniki nie będą tłuste)

Do rondelka wrzucamy szklankę jagód, sok z pomarańczy i cukier. Gotujemy na małym ogniu aż jagody wypuszczą sok, miksujemy, schładzamy. Śmietankę ubijamy z cukrem pudrem i śmietan fixem. Do schłodzonego musu jagodowego dodajemy ubitą śmietanę (zostawiamy trochę do dekoracji)

Naleśniki układamy wzdłuż (jeden za drugim) smarujemy kremem jagodowym, zawijamy w roladkę.

Kroimy na kawałki, podajemy z bitą śmietaną, albo z lodami :D

SMACZNEGO!!!

Komentarze

  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Szkoda, że sezon jagodowy trwa tak krótko! Pycha!
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Och , jakie smakowite
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolina92

    cudownie wygladaja!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Islanzadi

    Świetny przepis :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Koper

    Ale ślicznie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    poprostu cudo!
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    boskie! zdecydowanie do ulubionych:D
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    fajne wyglądają w przekroju
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    pycha
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !