Sposób przygotowania

Jajka ubić z mlekiem, przyprawić do smaku solą i białym pieprzem. Pieczarki obgotować w wodzie z dodatkiem soli i pieprzu. Ostudzić, pokroić w drobniutką kostkę. Cebulę przecisnąć przez praskę. Natkę pietruszki, koperek, i szczypiorek drobno posiekać. Połowę ziół, pieczarki i cebulę dodać do roztrzepanych jajek. Na patelni rozpuścić masło, wylać masę jajeczną i smażyć omlet. Po około 3-4 minutach, kiedy masa się zetnie na spodzie, a na wierzchu pozostanie półpłynna, dodać pozostałe zioła i złożyć omlet na pół, chowając w środku zioła. Podsmażać jeszcze chwilę i podawać gorący.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    fajny pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    może być smaczny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    musi być dobry

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !