Sposób przygotowania

Ryż ugotować do miękkości (brązowy trzeba dłużej gotować)
Marchew zetrzeć na tarce na grubych oczkach, cebule pokroić w drobną kostkę, przyprawić, podsmażyć na maśle, pieczarki zetrzeć na tarce (na grubych oczkach), przyprawić, poddusić na maśle. Do miseczek układamy, biały ryz, marchew, pieczarki, plaster sera, brązowy ryż (mi wyszły 4 porcje), przed podaniem włożyć do mikrofali lub rozgrzanego piekarnika, podgrzać (aby ser się lekko stopił).
Podawać z mięsem. Smacznego!!!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z chęcią wypróbuję ten przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    interesujące
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam to :D
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    wygląda super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    fajny dodatek w formie dekoracji
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    bardzo tak lubię :)
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    bardzo tak lubię :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !