Sposób przygotowania

Zmiksować wszystkie składniki ciasta. Ma mieć gęstość dobrej śmietany. Smażyć naleśniki. Pieczarki obrać i pokroić w cienkie plasterki. Cebulę pokroić w drobną kostkę. Przesmażyć, a kiedy zwiędnie dodać pieczarki. Smażyć do odparownia soku.Włożyć starkowany ser.Jeszcze przesmażyć. Doprawić solą i pieprzem. Farsz nakładać na naleśniki, składać w \"kopertę\"Panierować w jajku i bułce tartej. Obsmażać na oleju z dodatkiem masła, na złoty kolor. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    niezłe :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    uwielbiam krokiety z barszykiem
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    super
  • 1
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    pycha
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    "maka - ile zabierze" - kto? Nie znam takiej jednostki wagi
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Robię je, bo i lubię.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !