Sposób przygotowania

Kanapki smarujemy masłem i układamy na nich warstwowo: liść sałaty lodowe, plaster szynki, plaster żółtego sera, plaster pomidora i ogórka, plasterek rzodkiewki. Posypujemy z góry szczypiorkiem i solimy.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    fajny pomysł na szybka kolacje
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    gosiek1

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    dobre
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wojtek10_89

    polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pospolite ale dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    janek64

    Rzeczywiście ciekawy przepis :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !