Sposób przygotowania

Wątróbkę myjemy obtaczamy w mące .Wkładamy na patelnie na rozgrzaną oliwę .Smażymy z obu stron ,dodajemy pokrojoną w wiórka cebulę ,smażymy .Podlewamy ciut winem dusimy można jeszcze podlać troszkę wodą . Na koniec pieprzymy ,solimy .

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Fajnie wygląda. Nie robiłam nigdy wątróbki z winem. Chętnie wypróbuję ten przepis.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Baska Kaska

    pyszny obiad

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !