Sposób przygotowania

4 jajka podzielić na połówki , wyjąć żółtka.Całe jajko i żółtka posiekać .Dodać ementaler , pół łyżki majonezu i sos sojowy. wypełnić farszem białka.Krewetki osączyć, posiekać , wymieszać z resztą majonezu , jogurtem , śmietaną i sokiem z cytryny. Dodać koperek , nieco soli i pieprzu. Jajka zalać sosem , udekorować kawałkami awokado.

Komentarze

  • 5
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    SKŁADNIKI: małe awokado 5 dkg startego ementalera 5 jajek na twardo pojemnik krewetek w zalewie 2 łyżeczki posiekanego koperku 1,5 łyżki majonezu łyżka jogurtu naturalnego łyżka śmietany pół łyżeczki sosu sojowego sól, pieprz , sok z pół cytryny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    fajne połączenie!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    takiego jeszcze nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    tak jeszcze nie jadłam.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    fajne połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetna przekąska
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Smakowity przepis :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Nie jadam sosu krewetkowego, ciekawe jak smakuje ?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !