Sposób przygotowania

Mięso pokroić w plasterki i zbić delikatnie tłuczkiem kuchennym. Oprószyć je solą, pieprzem i przyprawą do wieprzowiny. Na patelni rozgrzać tłuszcz( ja użyłam oliwy z oliwek) i smażyć na nim porcje mięsa oprószone wcześniej mąką pszenną. W garnku zagotować wodę i wkładać do niej podsmażone zraziki. Zraziki poddusić na małym ogniu. Sos doprawić do smaku solą, pieprzem i majerankiem. Na koniec dodać posiekaną drobniutko zieleninę.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    sylwiachmiel

    tez przyzadzam i bardzo lubie ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Fajnie wyglądają i przepis ciekawy :)
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    robiłam wczoraj pycha
  • 4
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    wyglądają smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Dla mnie idealne.
  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    Dobre zraziki nie są złe ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ALAGOR

    ciekawa koncepcja ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wyglądają smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !