Nowe przepisy na pyszne sałatki

Sposób przygotowania

Białka ubić na sztywną pianę, stopniowo dodawać żółtka, cukier i dalej ubijać. Następnie dodać mąkę, proszek i kakao i delikatnie wymieszać. Wyłożyć do formy wyłożonej papierem lub wysmarowanej tłuszczem. Piec w temp. 180 stopni C przez 25 min. Schłodzoną śmietanę ubić na sztywno z dodatkiem cukru. Dodać śmietan-fix i dalej miksować. Na wystudzone ciasto wyłożyć marmoladę a na nią masę śmietankową. Wygładzić i schłodzić w lodówce. Przed podaniem posypać startą czekoladą.
SMACZNEGO!!!!!

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Pomocnik

    ale rewelacyjne ciasto
  • 0
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    wyśmienite ciasto
  • 0
    original
    Opublikowano

    Paolcia

    przepyszne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Boska_Agatka

    mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Janina

    Ciasto super ciekawe i pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał3

    Świetne polecam wszystkim
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    pyszności pyszności
  • 0
    druk3
    Opublikowano

    2milutka

    znam i polecam:)
  • 0
    293092_3072527686563_302526614_n
    Opublikowano

    Wiesława1

    Pyszniutki deserek
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gary Michy

    Ależ piękne ciasto :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !