Sposób przygotowania

Bułke namoczyć, rozdrobnic. Do mięsa dodac jajo, namoczona bułkę, sól, pieprz i zioła. Wyrobić na jednolitą masę. Ser i parówke przeciąc na 4 części. Mieso podzielić również na 4 części. Parówke owinąc serem i okleić mielonym miesem (tak zrobić 4 kotlety). Panierować w tartej bułce, smażyć na oleju na złoty kolor.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Faktycznie, niepodobne do mielonego:) Ale pewnie smaczne!
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    alez ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Fajny pomysł :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    ciekawa odmiana

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !